RÉSZVÉTELI INFORMÁCIÓK ÉS AZ ÁLTALÁNOS FELHASZNÁLÓI SZABÁLYZAT - OLVASSA EL AZ ÉLMÉNYBÁZISBAN VALÓ RÉSZVÉTEL ELŐTT

A „VRFUN ARCADE SRL” élménybázisban való részvétellel mentesíti a VRFUN ARCADE SRL-t minden pénzügyi és egyéb felelősség alól, amely a részvételével felmerülhet. Tudomásul veszi, hogy egyeseknél a virtuális valóság során hányingert, zavart, mozgásszervi betegséget, általános kellemetlenséget, fejfájást vagy egyéb egészségügyi problémákat tapasztalnak. A foglalása azt jelenti, hogy teljes felelősséget vállal a "VRFUN ARCADE SRL" élménybázisban való részvétel esetleges következményeiről vagy bármely más következményért.

Legyen tudatában annak, hogy sok a megjelenített tartalom közül még befejezetlen prototípus állapotban van, és ez fokozhatja a fenti érzéseket. A demonstrációs élmények kifejezetten nem a 14 év alatti felhasználók számára szólnak, és az Ön foglalása azt jelenti, hogy beleegyezik abba, hogy vállalja a teljes felelősséget a virtuális valóság vagy bármilyen más technológia használatáért, amelyet a ”VRFUN ARCADE SRL” élménybázison a gondozásában lévő kiskorúak láthatnak. Ha a helyiségben marad, beleegyezik abba, hogy nem indít jogi lépést a "VRFUN ARCADE SRL" ellen a részvételéből fakadó - valós vagy észlelt - károkért. Ha nem akarja, hogy a fentiek alá tartozzon, kérjük, ne folytassa tovább ezt az űrlapot.

Aláirásával jelzi visszavonhatatlan beleegyezését és kompenzáció nélküli felhatalmazását a "VRFUN ARCADE SRL" élménybázisnak a képének, a hangjának a felhasználására, valamint hogy a fénykép, video és audio felvételeket az Ön részvételről eltárolja. Ezúton tudatában van az ilyen felvételnek, és lemond a jogairól, hogy bármilyen kompenzációt kapjon a felvételek bármilyen, jelenleg fennálló vagy a jövőbeni médiumban való megjelenése esetében. Ha nem akarja, hogy a fentiek alá tartozzon, kérjük, ne folytassa tovább ezt az űrlapot.

Ki vehet részt ?

10 éves vagy annál idősebbnek kell lennie az élmények megtapasztalásához. Nem ajánljuk ezt a tapasztalatot azoknak, akik:

 • terhesek
 • idősek
 • binokuláris látási rendellenességeik vannak
 • pszichiátriai rendellenességei vannak
 • szívbetegség esetén
 • egyéb súlyos egészségi állapotban
 • fertőző betegség esetén
 • 14 év alatti gyermekek megfelelő szülő vagy gyám részvétel és engedély nélkül
Rohamok: Néhány embernek (kb. 4000-ből kb. 1-nél) súlyos szédülés, rohamok, epilepsziás rohamok vagy eszméletvesztések lehetnek, amelyeket a villogó fény minták váltanak ki, és ez TV-nézés, videojátékok vagy virtuális valóság megtapasztalásakor fordulhat elő, még akkor is, ha soha nem volt rohama vagy eszméletvesztése korábban, vagy nem volt kórtörténetében rohama vagy epilepsziája. Az ilyen rohamok gyakrabban fordulnak elő 20 év alatti gyermekek és fiatalok körében. Bárkinek, akinek rohama, eszméletvesztése vagy egyéb, epilepsziához kapcsolódó tünet jelentkezett, orvoshoz kell fordulnia, mielőtt a virtuális valóság élményeket megtapasztalná.

COVID-19 járványmegelőzési szabályok: : A VRFUN ARCADE SRL élménybázis a Covid-19 járvány megelőzése szempontjából a következő szabályok szerint látogatható:

 • Előre foglalás kötelező
 • Maszk viselése érkezéskor, fizetéskor, távozáskor kötelező
 • Antibakteriális kézfertőtlenítés kötelező érkezéskor
 • A VR eszközöket alaposan fertőtlenítjük
 • A játékosok közötti távolságtartás biztosított, ezt kötelező betartani

Egyéb kötelezettségek:: A VRFUN ARCADE SRL szolgáltatásainak felhasználásával tudomásul veszi, hogy helyet, a hardvert és szoftvert béreli a foglalás ideje alatt. Kérjük, tartsa be a játékban található összes biztonsági útmutatót, hogy elkerülje a berendezés károsodását. Pénzügyi felelősséggel tartozik bármilyen berendezés károsodása esetén, amely az élmény közben előfordulhat. Ide tartoznak: Oculus Rift S VR fejszett, fejhallgató, vezérlők, PC-k, érzékelők, kormányok és LED-képernyők. Ilyen sérülés (ek) esetén a sérült felszerelés árának megfizetéséért Ön felel.

ELOLVASTAM A RÉSZVÉTELI INFORMÁCIÓKAT, A FELELŐSSÉGI ÉS KOCKÁZATI MEGÁLLAPODÁST, TELJESEN EGYETÉRTEK A FELTÉTELEIVEL, TUDOMÁSUL VESZEM, ÖNSZÁNTAMBÓL, SZABADON ÍROM ALÁ HOGY RÉSZTVEHESSEK AZ ÉLMÉNYEKBEN